Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

NLP BoostCamp2016 flyergratis

Ervaringen

TRAINERS


Dr. Tad James, M.S., Ph.D. – een van de eerste Masters of NLP, de uitvinder van Time Line Therapy® en Adriana James, MA, Ph.D. – Master Trainer of NLP

WIE zijn Tad James & Adriana James?


Tad James
Tad James was de eerste NLP Master NLP Trainer die destijds door Richard Bandler is gecertificeerd. Tad James kreeg dit certificaat vanwege zijn uitstekende trainerskwaliteiten en ook omdat hij een belangrijke bijdrage levert aan het vakgebied van NLP. De kennis van Tad James behoort hiermee tot de top in de wereld van NLP. Zo is Tad James het grote brein achter de verdere ontwikkeling van metaprogramma's en Time Line Therapy®. Tot op de dag van vandaag ontwikkelt Tad nog verder. Hierbij horen de simplificatie van het opvragen van waarden en het creëren van de aansluiting tussen NLP en Spiral Dynamics (Clare Graves). Tevens heeft Tad een groot aantal publicaties op zijn naam staan waaronder de boeken "Time Line Therapy® and the basis of personality" en "presenting magically". Met Time Line Therapy® heeft Tad James ook de verdere professionalisering van het therapeutische vakgebied ontwikkeld. Time Line Therapy® is niet voor niets in de meeste staten van de Verenigde Staten van Amerika een erkende alternatieve therapie en ook erkend in rechtbanken als een gedegen instrument om getuigenverhoren te voeren.

Tad James is President van The American Institute of Hypnotherapy, en Executive Director van The American Board of Hypnotherapy.

Tad zijn diepgaande kennis, humor en passie voor mensen maakt de verbinding tussen trainen en kennisoverdracht makkelijk.


Tad James geeft wereldwijd trainingen en komt slechts sporadisch in Europa. Een goede reden voor ons om hem naar Nederland te halen: NLP Trainers Trainingen worden in Nederland wel eens georganiseerd, echter niet in de vorm waarbij je ook een internationaal erkend certificaat haalt. Het voordeel van dit internationaal erkend certificaat is dat de mensen die bij jou een training volgen hiermee overal in de wereld aan de slag kunnen EN jij kan ook overal ter wereld aan de slag als NLP trainer! Een aantal organisaties in de wereld behoort bij de internationaal certificerende groep. Tad James valt hiermee onder de ABNLP (American Board of NLP www.ABNLP.com). 

Adriana James
Adriana James is een zeer charismatisch persoon, getalenteerd en een zeer bekend presentator. Ze is een levend voorbeeld voor vrouwen die in hun kracht willen staan, zowel zakelijk als persoonlijk. Het levensverhaal van Adriana James is op zich al heel bijzonder. Ze is geboren in Roemenië waar ze als kind al vele nationale en internationale prijzen won als violiste. Afgestudeerd aan het Conservatorium in Boekarest schrijft ze een aantal Europese prijzen op haar naam. In 1989, slechts met een paar centen op zak, vlucht ze naar Duitsland waar ze een nieuw bestaan opbouwt in afwachting van haar politiek asiel. Na een aantal jaar wordt dit politiek asiel afgewezen en vertrekt ze naar Australië waar ze voor de tweede keer een nieuw bestaan opbouwt. In 1994 is ze concertmeester van de Sydney Opera en Ballet en een jaar later wordt ze uitgeroepen tot ‘Woman of the Year’ voor haar prestaties en leiderschapskwaliteiten door het Amerikaans Biografisch Instituut . Ondertussen is Adriana enorm geïnteresseerd in het menselijk potentieel en besluit ze in Australië haar NLP opleidingen te volgen bij Tad James. In eerste instantie met als doel haar managementrol in de Sydney Opera zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en mensen elk voor zich het beste uit zichzelf te laten halen. Ze besluit later de muziekwereld te verlaten en start haar eigen NLP training en coachingbedrijf op in Australië. Pas veel later, wanneer Adriana ook haar Master Trainership in NLP behaalt, trouwen Tad en Adriana in 2001 in Honolulu, Hawaï. Adriana’s bijdrage aan het veld van NLP, Time Line Therapy® is groot, met name op het gebied van de body-mind connectie.

Haar empatisch vermogen zorgt ervoor dat het contact met haar heel warm is.Tad & Adriana James:

tadjames_adriana“This training will make a difference in your life as a presenter, as a person and as a human being.
It will give you the skills you need to become a success.
Our intention is to provide you with NLP certification at the highest standard of knowledge in the field.
Our graduates are the most successful trainers and presenters in the world, whether they use the skills to teach NLP, or simply in any type of business setting.”

“You go to some trainings and you’re impressed with the skill of the trainer.
With Tad’s training, you will be impressed with yourself and your new skills.”


Klik hier om in te schrijven voor de NLP Trainers Training 2017

Algemene voorwaarden Trainers Training 2017

Inschrijven Career Boost Camp 12 mei 2017

Career Boost Camp

RTL bij NLP

NLP Agenda

NLP Trainingen

Actuele workshop

Wanneer
6 april 2017
Waar
Amsterdam
Tijd
9.00 uur – 17.00 uur
Kosten
€295,- vrij van BTW, inclusief lunch

Meer weten?

Ontvang het ebook "De vier pijlers van NLP", schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

Facebook