Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

NLP BoostCamp2016 flyergratis

Ervaringen

SALES
 
De technieken van NLP zijn in Nederland het meest bekend voor het motiveren van jezelf en je doelen stellen. In de Verenigde Staten is NLP juist een onmisbaar onderdeel in de sales. Juist omdat NLP de technieken kan aanreiken om een echte goede relatie aan te knopen met je klant. Meestal heb je hier slechts een paar minuten tijd voor en in die korte tijd mag het gebeuren. NLP reikt je een grote set technieken aan die jou het voordeel kunnen geven ten opzichte van die andere verkopers. Het succes van de NLP technieken hierin wordt bereikt doordat je heel snel leert weg te trekken van het officiele verkoopverhaal en juist de aandacht aan de klant kunt besteden. Voor de meeste mensen betekent dit dat ze hebben te leren hoe ze de ander centraal zetten in plaats van zichzelf. Dit lijkt zo eenvoudig gezegd en NLP geeft hierin juist het verschil aan. 
 
Het grote verschil met andere sales trainingen komt doordat NLP zich richt op het gesprek met de ander en hoe de ander in elkaar zit. Hierdoor past dit binnen elke sales methodiek en ben je in staat om je verkoop vaardigheden te optimaliseren. Wanneer er geen sales methodiek beschikbaar is, dan kun je vanuit NLP wel twee sales methodieken aangereikt krijgen, alleen wanneer daar behoefte aan is. 
 
De technieken van NLP geven je de mogelijkheid om tegelijkertijd heel scherp te zijn en te letten op waar de behoeften van de ander liggen en daar razendsnel met je eigen aanbod op in te kunnen spelen. En..... ook heel belangrijk.... om aan te geven wanneer je product aanbod niet overeenkomt en je wel de deur open kunt houden voor de volgende keer. 

Inschrijven Career Boost Camp 12 mei 2017

Career Boost Camp

RTL bij NLP

NLP Agenda

NLP Trainingen

Actuele workshop

Wanneer
6 april 2017
Waar
Amsterdam
Tijd
9.00 uur – 17.00 uur
Kosten
€295,- vrij van BTW, inclusief lunch

Meer weten?

Ontvang het ebook "De vier pijlers van NLP", schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

Facebook