Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

NLP BoostCamp2016 flyergratis

Ervaringen

LEES HIER WAT ONZE CURSISTEN VAN ONS VINDEN

 

NLP PRACTITIONER

Mijn ervaringen met NLP in willekeurige volgorde:
• De bewustwording dat je alles in eigen hand hebt
• Inzicht, overzicht en zicht op wat er nog veel meer is geschreven over tal van onderwerpen op het gebied van communicatie
• De invloed van taal en non-verbale communicatie van jezelf en anderen en wat je daar allemaal mee kunt doen
• De band met de cursistengroep en de trainers
• Een enorme bron van informatie en inspiratie bij de dingen in het dagelijks leven
• Letterlijk een steuntje als het even wat moeilijker gaat
• Acceptatie voor het wereldbeeld van de ander
• De enorme keuzemogelijkheden die zich voordoen
• Een mega-ervaring met Anthony Robbins in Londen
• Inzage in het "meer dan NLP", o.a. door de film What the Bleep en Down the Rabbit Hole
• Verder maximale creativiteit wat betreft mijn financiën om alles te bekostigen
Zo kan ik natuurlijk nog wel een tijdje doorgaan ...

Yvonne Duivenvoorden, Management Assistente ANWB
___________________________________________________

In de NLP training worden handvatten gegeven om het beste uit jezelf, het team en de organisatie te halen. Eén van de basis¬gedachten die dit mogelijk maakt is dat "vervelende" situaties of gebeurtenissen op zich niet het probleem zijn, maar hoe we deze situaties beoordelen. Het communicatiemodel dat binnen NLP gehanteerd wordt, geeft enorm veel inzicht in hoe we in-efficiënte denkpatronen kunnen doorbreken en om kunnen buigen naar doelgericht handelen en effectieve communicatie. Er wordt hierbij een diversiteit aan theorie, kennis en praktische vaardigheden aangedragen die het mogelijk maakt om je verbale, non-verbale en schriftelijke communicatie op een veel hoger plan te brengen. Naarmate dit meer een tweede natuur wordt, merk je dat ook de mensen om je heen hierin meegaan.
Het geweldige is dat alles wat je krijgt toegediend direct toepasbaar is in je werk en in je privé-situaties, bij verkoopgesprekken, het geven van feedback, bij presentaties, in conflictsituaties, bij beoordelingsgesprekken, maar ook in een gesprek met je schoonmoeder.
De Practitioner en Master opleiding NLP zijn derhalve een fantastische leerervaring voor iedereen die op zoek is naar verbetering en naar meer keuzemogelijkheden, en kan ik het speciaal aanbevelen voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van Human Resources, recruitment, sales, marketing en in leidinggevende functies.

Mariska Nienhuis, HR Manager ConQuaestor
_________________________________________

Ik begrijp veel meer van de communicatie en krijg meer gedaan met minder moeite. Ik geniet van het leren begrijpen van de processen en het ontwikkelen van mijzelf. In 2004 ben ik ondernemer geworden, de overname kon alleen succesvol worden afgesloten door mijn ontwikkelingen op NLP gebied. Ik wens iedereen gelijke positieve ervaringen toe.

Bert Spierings, Directeur RIWA
____________________________

Ik vind het verbazingwekkend dat ik naar een training ga, waar ik naar toe ga om er vrolijker vandaan te komen. Verder vind ik het geweldig dat er zo veel onderwerpen behandeld worden die ik direct toe kan passen. De training brengt mij wat ik er van verwacht en meer.

Jeroen de Groot, Crisis Manager ING
__________________________________

MASTER PRACTITIONER

• Vanaf het moment dat ik me op heb gegeven was ik weer gericht met NLP bezig. Mijn waarneming verscherpte en ik werd me ineens weer meer bewust van de processen zoals ik die in mijn opleiding heb geleerd
• Het is een goede manier om er (weer) in te komen nadat ik NLP een tijdje had laten liggen. Het is bijzonder om op te merken hoeveel ik nog weet vanuit mijn opleiding en het is juist nu leuk om deze kennis weer te verdiepen en nog meer te integreren in mijn dagelijkse praktijk.
• De avonden zijn ontspannen en geven me veel energie. Er wordt veel geoefend en met elkaar van gedachten gewisseld. Het is een echte DOE avond waar ik heel veel leer!
Zo’n avondje NLP is gewoon leuk!

een cursist
__________

MASTER ADVANCED

De meerwaarde van het derde jaar is voor mij geweest:
• de verbinding tussen de technieken van de eerste twee jaar
• flexibiliteit in switchen van de ene techniek naar de ander waardoor direct op de logische niveaus gewerkt kan worden
• coaching op identiteitsniveau snel en efficiënt tot de kern komen, dit is toepasbaar op zowel mezelf als de ander: cliënt, partner, werkgever, collega etc.
• het heeft me in staat gesteld om mijn doelen te ontdekken en te formuleren om van daaruit mijn missie te formuleren en hier vervolgens vorm aan te geven waardoor doelen en missie geconcretiseerd worden/zijn
• door de koppeling tussen inzichten (binnenwereld) en relaties (buitenwereld) heb ik een uitbreiding en verdieping gekregen tot genererend leven
• loslaten van rigide ingesleten patronen in werken en leven in mezelf. En daardoor in staat om de ander kwalitatief beter te begeleiden in het loslaten van beperkende overlevingsstrategieën. Hierin van oppervlakte- naar dieptestructuur zodat inzichtelijk wordt dat uiteindelijk iedere overlevingsstrategie beperkend werkt
• Intensivering van voelen, denken, ervaren, creatief zijn etc. hetgeen voor mij betekent een leven vanuit vrijheid, zonder ballast
• inzichten en verbanden gekregen die me stimuleren om vanuit mijn kracht, aan de oorzaak kant, te leven

Joy Wiebenga
_____________

Het derde jaar voorziet vooral in verdieping maar ook zeker in verrassende nieuwe inzichten, vooral op het gebied van spiritualiteit, het groepsproces en verbinding van groepen. Het is geweldig om te zien dat het 3e jaar helemaal van jullie zelf is. Kernwoorden voor mij zijn: open, flexibel, ontspannen en enthousiast. Er is een grote mate van gelijkwaardigheid, jullie zijn een voorbeeld van een generatief team. Met elkaar leren, dynamische begeleiding waarbij jullie vooral werken vanuit jullie eigen capaciteiten en inzichten. Mij levert het op dat dit een jaar is om zelf mijn capaciteiten te ontplooien en er alle ruimte en ondersteuning is om mezelf te specialiseren in mijn vakgebied. En dat allemaal in een veilige harmonieuze setting waarin iedereen zich thuis voelt omdat het ook zo helemaal van jullie is. Ik zou het iemand aanraden als ze op zoek zijn naar een manier om het geleerde steeds meer bewust en onbewust bekwaam toe te passen in de praktijk.
Om makkelijker onderscheid te kunnen maken tussen alle keuzemogelijkheden die je de afgelopen 2 jaren hebt gecreëerd en deze met meer zelfvertrouwen en effectiviteit te kunnen inzetten. Het laatste stukje van de "leercirkel", het oefenen en in de praktijk toetsen van het geleerde, ervaren, evalueren en verfijnen. Dit jaar verrijkt de leerervaring van de vorige 2 jaren. Het geeft je het zelfvertrouwen dat je het ook echt beheerst. Zeker een aanrader!

Jeanette Waasdorp
__________________

Wat heeft het derde jaar NLP mij gebracht?
Toen die vraag mij gesteld werd had ik eigenlijk maar één antwoord: Het heeft mijn leven totaal veranderd!
De basis van deze verandering is natuurlijk gelegd in de eerste twee jaren NLP. Het derde jaar heeft mij de verdieping gebracht die ik nodig had om de verandering tot stand te brengen.
Wat dit dan is geweest? Ik voel nu dat ik in mijn kracht sta als ik aan het coachen ben, ik heb volledig zelfvertrouwen kunnen creëren en ik kan mild en belangeloos er voor de ander zijn. Het persoonlijke doel stellen vond ik een ander verhaal, ik vond dit lastig, zelfs bedreigend. Bedreigend in de zin van dat ik gedwongen zou worden m’n leven om te gooien en dat is ‘eng’.
Tegelijkertijd besefte ik dat dat mijn strategie was: Blijf maar waar je bent, dat is het meest veilige.
Ik ben nu niet meer waar ik was. Ik ben nu waar ik wil zijn. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart in het geven van communicatietrainingen en coaching. En ik geniet ervan! En het rare is dat dat niet eens het doel is geweest waar ik in het derde jaar mee ben gestart. Wel is er een proces op gang gebracht dat mij heeft gebracht waar ik nu ben. Ik ben de trainers dankbaar voor de begeleiding in dit hele proces. Zij hebben als geen ander het vermogen op zeer integere wijze met de deelnemers om te gaan, waardoor je de ruimte krijgt je eigen proces vorm te geven in de tijd die jij nodig hebt.

Pia Peltzer
__________

Life will never be the same....... again! Dat was de titel van mijn presentatie tijdens de afsluiting van het 3de NLP jaar, de Master Advanced opleiding. Terugkijkend op 3 jaar NLP kan ik inderdaad zeggen dat mijn leven 180 graden gedraaid is. Voorwaarde hiervoor was dat ik met een mildere blik naar de wereld en de mensen om mij heen ben gaan kijken. Drie basisgedachten voor deze verandering zijn voor mij: 1. ieder mens heeft zijn eigen model van de wereld; 2. mensen hebben alle hulpbronnen in zich om te veranderen en datgene te bereiken wat zij willen; en 3. mensen zijn meer dan zoals ze zich gedragen. Vanuit deze basisgedachten ben ik nu in staat om mijn cliënten zodanig te begeleiden dat zij weer het heft in handen krijgen over hun eigen leven, inclusief hun (beperkende) beslissingen en (negatieve) emotie. Met als resultaat dat ze daadwerkelijk hun hulpbronnen zo weten te gebruiken dat zij de door hen gewenste doelen weten te behalen.
In het Master Advanced jaar worden alle NLP technieken en kennis geïntegreerd tot 1 geheel, waarmee de cirkel letterlijk rond gemaakt wordt.
Tegelijkertijd omvat dit jaar zoveel meer, o.a. op het gebied van Oplossingsgericht Coachen, Trance en een verdieping op het werk van mensen als Milton Ericksson, Vigina Satir en Robert Dilts. Het 3de jaar is extra bijzonder omdat NLPpuntNL uniek is in de manier waarop zij aan dit jaar invulling geven. Bijzonder daarbij is ook de oprechte interesse en persoonlijke betrokkenheid van de trainers. Zoals ik in mijn afsluitende presentatie naar mijn trainers heb verwoord: "ik kan daar veel over zeggen, alleen Tina Turner kan dat veel beter: You're simply the best!"

Angela Steemers - SLIM Coaching
www.slimcoaching.nl

 

Inschrijven Career Boost Camp 12 mei 2017

Career Boost Camp

RTL bij NLP

NLP Agenda

NLP Trainingen

Actuele workshop

Wanneer
6 april 2017
Waar
Amsterdam
Tijd
9.00 uur – 17.00 uur
Kosten
€295,- vrij van BTW, inclusief lunch

Meer weten?

Ontvang het ebook "De vier pijlers van NLP", schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

Facebook