Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

NLP BoostCamp2016 flyergratis

Ervaringen

TRAINERS VAN NLPpuntNL

Mogen we je even voorstellen aan (enkele) van onze trainers:

 

  Pauline Wagemakers Pauline Wagemakers (1971)
"Dat veel mensen handelen vanuit extreme motivatie in plaats van vanuit eigen kracht en een intrinsiek gevoel van vrijheid, verwondert mij. Mijn drijfveer is dan ook om mensen te helpen terug te gaan naar hun kern en ze daar hun toegevoegde waarde en plezier te laten vinden."
Pauline Wagemakers is in 1971 geboren in Nijmegen. Na een intensieve carrière als balletdanseres, studeerde zij af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een start in de werving & selectie en headhunting, vervolgde ze haar loopbaan als personeelsmanager en managementtrainer. Zij heeft internationale ervaring opgedaan door als Human Resources Manager met een show van Cirque du Soleil te touren door Europa. Eenmaal terug in Nederland richtte Pauline haar eigen adviesbureau op en voerde zij opdrachten uit op het gebied van interim HR Management, coaching en training, voor een groot aantal vooraanstaande organisaties. Samen met Judith van der Meer richtte zij in maart 2013 het bedrijf 'de Meermakers' op. Dit is voor Pauline dé manier om te werken vanuit haar kern.
Pauline is Registerpsycholoog NIP/A&O, internationaal gecertificeerd NLP trainer en Master Practitioner, Master Time Line Therapy® Practitioner en MBTI® qualified practitioner.
Ze woont samen met man en dochter in Utrecht.
NLP is voor mij het bevredigende antwoord op wat ik zocht, toen ik psychologie ging studeren. Het focust eerder op de oplossing dan op het probleem. Hierdoor heb ik mensen iets concreets te bieden. Wat werkt, werkt.

  Judith van der Meer Judith van der Meer (1969)
"Er zijn twee vragen die mij mateloos fascineren. Waarom doen mensen wat ze doen? En hoe is persoonlijk leiderschap de sleutel tot succes? Naarmate ik langer in en met organisaties werk is mijn passie gegroeid om mensen én organisaties vanuit hun kracht te laten opereren."
Judith van der Meer is in 1969 geboren in Harlingen. Ze woonde een jaar in Engeland waarna ze ging studeren in Groningen. Na het afronden van haar HBO Personeel & Arbeid vervolgt ze haar opleiding aan de Universiteit van Amsterdam waar ze Arbeids- en Organisatie Sociologie studeerde. Na een start in de uitzendbranche maakte ze de overstap naar het Human Resources vak. Ze werkte veelal bij internationale en aansprekende bedrijven op leidinggevende en bestuurlijk posities. Ze heeft in ruim 17 jaar zo'n beetje alle hoeken van het vak gezien en altijd een voorliefde voor onderwerpen als coaching, training, ontwikkeling en leiderschap gehad. De keuze om in maart 2013 samen met Pauline het bedrijf 'de Meermakers' te starten is voor haar hét antwood op de vraag waarom ze doet wat ze doet.
Judith is internationaal gecertificeerd NLP trainer en Master Practitioner, Master Time Line Therapy® Practitoner en gecertificeerd Management Drives trainer.
Ze woont samen met man en twee zoons in Westzaan.
NLP heeft voor mij een wereld aan mogelijkheden geopend waarmee ik niet alleen mezelf maar ook mensen om me heen vanuit kracht kan laten leven. NLP geeft inzichten die hersenen doen kraken, de boel op z'n kop zetten en je uitdagen om je grenzen te verleggen.

  Angela-018-Edit Angela Steemers
Angela Steemers heeft 14 jaar gewerkt in de reiswereld, waarvan de laatste 5 jaar als directiesecretaresse bij Thomas Cook Nederland.
Vanaf haar puberteit heeft zij te maken gehad met overgewicht en volgde zij vele diëten. Nadat zij in 2004 wederom vele kilo's was afgevallen, kwam zij in contact met NLP. De inzichten die zij met NLP heeft gekregen hebben haar geholpen haar gewicht tot op de dag van vandaag onder controle te houden. Enthousiast geworden door haar eigen resultaten ontwikkelde Angela de ambitie om andere mensen met gewichtsproblemen te helpen. En wat Angela betreft gaat dat veel verder dan alleen het aanleren van een ander eetpatroon.
Sinds 2007 is Angela zelfstandig ondernemer en eigenaar van SLIM Coaching. Angela is internationaal gecertificeerd NLP trainer en TLT Master. Zij is getrouwd met Han en samen zijn zij sinds begin 2012 de trotse ouders van een zoon.

  Gwen Gwen Dudok van Heel (1957)
Ik ben altijd gefascineerd geweest door menselijk gedrag: wat mensen beweegt, inspireert en energie geeft. En hoe ik hier mensen verder kan helpen, tot grotere hoogten kan brengen. Dat is altijd mijn leidraad geweest: eerst in het onderwijs, in de sport en in het bedijfsleven.
De eerste jaren van mijn carrière heb ik met heel veel plezier voor de klas gestaan in het Gooi. In deze periode ben ik orthopedagogiek gaan studeren, want ik was sterk geïnteresseerd in leerlingen met leer- en gedragsstoornissen. Ik wilde graag elk kind op zijn/haar eigen niveau laten leren.
Als bondscoach begeleidde ik nationale teams naar internationale zeilwedstrijden. Ik vond het een enorme uitdaging om sporters naar het podium te begeleiden.
In het bedrijfsleven zocht ik vervolgens de combinatie op tussen opleidingen en commercie. Ik werd uiteindelijk algemeen directeur van een werkmaatschappij van Triple P en was verantwoordelijk voor alle consultancy en opleidingsactiviteiten. Vervolgens werd ik General Manager Nederland voor het International Institute for International Research (IIR), een Amerikaanse conferentie organisatie. Ik heb in deze fase veel geleerd over bedrijdsculturen in fusies.
Na deze periode werd ik headhunter, eerst in loondienst; in 1998 startte ik voor mij zelf en vanaf 2000 onder de naam Dudok Consulting bv. Vanaf dat moment ben ik ook NLP gaan doen en zat in het eerste 'klasje' van Guido, samen met Karin Wiebenga. Mijn NLP ging snel verder, ik wilde meer en meer en meer...
Ik deed de Mastery University en de Leadership Academy bij Anthony Robbins en werd hier senior leader. Ook volgde ik trainingen bij onder meer Richard Bandler en Robert Dilts.
Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Trainer® (ABNLP), Master Practitioner in Time Line Therapy® en certified Leadership & Sales developer.
Met Dudok Consulting ondersteun ik organisaties en individuen om het vertrouwen te versterken en terug te krijgen. Ik woon in Maarn en ben een actief sporter.

Inschrijven Career Boost Camp 12 mei 2017

Career Boost Camp

RTL bij NLP

NLP Agenda

NLP Trainingen

Actuele workshop

Wanneer
6 april 2017
Waar
Amsterdam
Tijd
9.00 uur – 17.00 uur
Kosten
€295,- vrij van BTW, inclusief lunch

Meer weten?

Ontvang het ebook "De vier pijlers van NLP", schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

Facebook