Geef je carrière een boost!

Cursus Bril af, zicht aan

Zie meer, zonder bril!

Cursus Bril af, zicht aan!

 

Ken je mensen die een bril hebben? Of heb je er zelf één? Het kan natuurlijk ook zijn dat je contactlenzen hebt. En dan vraag ik me af of je het ook vervelend vindt om dat ding te dragen? Ik heb dat zelf wel. In de regen komen er druppels op en dat ding wordt altijd een partijtje snel vies! Van lenzen krijg ik weer hele droge ogen, ook geen lange termijn oplossing dus. 
Je krijgt meestal te horen: “je wordt ouder man, wen eraan!” En dat is nou net waar voor mij de schoen wringt. Moeten we als we eenmaal aan een bril beginnen er voor eeuwig aan vast zitten? 
Het antwoord is nee! Dat hoeft niet. Er zijn mogelijkheden die je heel goed in staat stellen om zonder bril, of bijna zonder bril te functioneren. 
Deze mogelijkheden zijn net iets jonger dan de weg naar Rome en wel al meer dan een eeuw oud. 

De methoden hebben alles te maken met het trainen van je ogen. En je traint je ogen juist om te ontspannen. Want ongemerkt laten we onze ogen veel te hard werken om alles goed te kunnen zien. En het erge is dat een nacht goede slaap hierin geen verbetering brengt. 

Tijdens deze training laten we je kennis maken met het concept, de mogelijkheden en het pad wat je daarvoor kunt lopen. 
Natuurlijk laten we je ook ervaren dat je heel simpel verbetering kunt krijgen. Dus je krijgt ook een aantal oefeningen mee waar je al aan kunt beginnen. 

Overigens werkt deze methode voor (vrijwel) alle oogaandoeningen en al helemaal voor bijziendheid, verziendheid, cilindrische afwijking - of astigmatisme. En het werkt ook voor staar, macula degeneratie, nystagmus en dan heb ik nog genoeg dingen niet opgenoemd. 

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of het ook iets voor jou is? 
Als je denkt dat dit verhaal te mooi is om waar te zijn dan is het juist interessant om dat te doen. 

De kosten voor deze training is €450,-. 

Deze training is voor iedereen. Dus ook zonder dat je NLP gedaan hebt kun je dit gewoon doen. Ken je mensen voor wie dit interessant is? Geef het door en/of neem ze mee! 

Meld je aan via: info@nlppunt.nl 

 

Wanneer   dinsdag 4 oktober 2022
Waar  IJsselstein
Tijd 18.30 – 21.30 uur 
Kosten €450,- p.p. (vrij van BTW)


Meld je aan via info@nlppunt.nl dan ben je zeker van een plek!
Wil je meer weten? Stuur ons een mail met je vraag info@nlppunt.nl