Opstellingen

Écht een WORK-shop

WORKSHOP
OPSTELLINGEN

Inschrijven

 

Écht een WORK-shop omdat we na een korte uitleg over Opstellingen daarna direct aan de slag gaan. Het grootste gedeelte van de avond bestaat dus uit het met elkaar DOEN van Opstellingen!

Dit is dus de gelegenheid om te ervaren hoe het is om aan een opstelling deel te nemen en tegelijkertijd kun je ook je kans pakken en een vraag in te brengen en zelf een opstelling te doen met een vraag waar jij meer inzicht wilt hebben. Neem van te voren even contact met ons op info@nlppunt.nl

 

Wanneer  
Waar
Tijd 18.15 – ca. 22.15 uur (zaal is open om 18.00 uur)
Kosten €40,- p.p. (contant of PIN)


Meld je aan via info@nlppunt.nl dan ben je zeker van een plek!
Wil je meer weten? Vraag het aan een van onze trainers of stuur een mail naar info@nlppunt.nl

Reacties van deelnemers:

“Ik wist totaal niet wat ik van de Workshop Opstellingen moest verwachten en hoe zoiets gaat. Ik heb er nu twee meegemaakt en vind het geweldig wat je met een opstelling kunt bereiken en wat een duidelijkheid het voor iemand kan geven. Echt aan te raden voor iedereen die meer inzicht wil in een probleem!”
 
Groetjes Jacqueline

De workshop Opstellingen heeft nog lang nagewerkt in mijn hoofd, het was een heel bijzondere ervaring, voor mijzelf, maar ook omdat je zo mooi een ander kan helpen! En hulde aan de goede begeleiders Alex en Tara, dank voor een bijzondere avond!
Met groet, Corine van den Bovenkamp 

“Ik stond versteld van de inzichten die ik met mijn representatie heb kunnen geven aan 1 van mijn medecursisten. Wat er gebeurde, gebeurde, je voelt wat er is, zegt wat op dat moment goed voelt en even later voel ik de tranen op komen.....dùùùh. Nou, ik begreep er geen snars van. Laat nou degene die mij vroeg precies begrijpen wat er in het echt aan de hand is en daarmee aan de slag kunnen. Dankjewel dat ik dit heb kunnen betekenen. GAAF! Ik ga mijn collega's trouwens vertellen dat er binnenkort weer zo'n workshop is. Misschien kom ik wel weer!”
Warme groet, Anton Spijkers

Héél even vreemd en onwennig tussen vreemden aan het begin van de avond...Krachtig hoe de begeleiders van ons opstellingsproces dit ombogen tot het volgende wonder: Warm hoe aan wij eind van de avond uiteen gingen als innige vrienden, elkaar geschenken meegevend voor het leven van alledag. En wetend dat wij uitsluitend als groep van die avond die informatie deelden, voor dat moment. Het rendement ging ieder individu voor zich weer meenemen, toepassen en de uitwerking ervaren in zijn “alledag”. Al met al: een indrukwekkende, waardevolle en verrijkende ervaring met mensen.
Groetjes, Mariella