Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

Super Health Seminar: NLPpuntNL in samenwerking met Amber Albarda

Hoe je gezonde voeding stapsgewijs kunt inpassen in je leven

We weten allemaal dat onze gezondheid van cruciaal belang is. Een goed dieet helpt daarbij. De meeste diëten geven je aan hoe je het moet inrichten. Jij moet je dan aanpassen aan de eisen van het dieet. Je gaat van start en al snel kom je erachter dat je het niet volhoudt. Aan de ene kant is het dieet te spartaans en aan de andere kant werkt je omgeving ook niet lekker mee. Je zou het wel willen en het kost teveel moeite. Soms onderneem je een nieuwe poging en dan val je weer terug in het oude patroon. Dit is het gemiddelde patroon waarin mensen terecht komen wanneer ze gezonder willen eten.

Om hieraan een einde te maken hebben Amber Albarda - voedingsexpert - en NLPpuntNL - experts op het mentale vlak - de handen ineen geslagen. Het resultaat is een workshop waarbij je zelf gaat bepalen op welke manier en in welk tempo je aan de slag wilt gaan met gezonde voeding. Je kunt je richten op het stapsgewijs inpassen van gezonde elementen, zonder het roer radicaal om te hoeven gooien. Het gaat erom dat je de juiste mindset weet te pakken en dat je met (startende) kennis van gezonde voeding aan de slag kunt. In het tempo wat je zelf wilt en met een doel voor ogen wat het jou mag opleveren. Dit doel gaat meer over hoe je je voelt en hoe je wilt leven dan het absolute aantal kilo’s.

Duur: 1 dag
Data: 9 december 2017 van 10.00 - 17.00 
Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG, Baarn
Kosten: €59.- vrijgesteld van BTW

 Tijdens deze workshop krijg je inzicht in gezonde voeding en hoe je dit kunt inpassen in je eigen leven. Je wordt je bewust van wat je goed doet en wat je kunt veranderen. Naast dit inzicht werk je aan je persoonlijke stappenplan om alles in de goede richting te krijgen en te ontwikkelen.

 Groepen tot maximaal 20 personen.

 Voor deze training willen we graag je leerdoelen en wensen kennen.

Programma Super Health Seminar:

De volgend onderwerpen worden tijdens het seminar behandeld

  • De achtergrond van hoe je aan je eigen geluk en gezondheid kunt werken
  • Het inschalen van hoeveel tijd en aandacht je aan dit onderwerp kunt besteden
  • De invloed van je gemoedstoestand op het werken aan je doelen en hoe je deze kunt beïnvloeden
  • Het zetten van realistische doelstellingen waar het gaat om het inpassen van gezonde voeding
  • Het uiteenrafelen van je voedingspatroon en wat je daarvan wilt behouden
  • De elementen van hoe je gezonde voeding kunt neerzetten bepalen
  • Het verschil tussen korte en lange termijn voedingseffecten
  • Het invullen van je persoonlijke plan
  • Omgaan met weerstanden uit je omgeving
  • Hoe communiceer je in je omgeving waar je mee bezig bent

 

Professionele Trainers

Guido Dik

Guido Dik

Amber Albarda

Amber Albarda

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig.
Amber: “Lekker in je vel zitten, gezond en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen in de ban heeft. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond -bij mij in ieder geval niet- op het curriculum. Doodzonde, want het menselijk lichaam heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en je lichaam werkt mee, ga er tegenin en je krijgt er (uiteindelijk) last van. En dat is precies wat er bij mij gebeurde. Na veel te lang te hebben geleefd op suiker, stress en slecht (lees, verkeerd) eten -en inmiddels gebukt onder een chronisch energietekort- werd ik behoorlijk ziek. Tijdens een sabbatical nota bene. Een behandeling van een paar geweldige internationale doktoren zorgde voor een hele nieuwe kijk op eten en een permanente interesse en scholing in voeding, energie en vitaliteit.'

Leerdoelen na afloop

Na afloop van dit seminar ga je met veel extra kennis naar huis over voeding en hoe jij daarmee omgaat. Je leert je eigen voedingspatroon te bepalen en hoe je daar naartoe wilt groeien. Daarnaast neem je je eigen plan mee waarmee je aan de slag kunt. Je leert te bepalen hoe jij je eigen gemoedstoestand kunt sturen en beïnvloeden.

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl