Super Health Seminar: NLPpuntNL in samenwerking met Amber Albarda

Hoe je gezonde voeding stapsgewijs kunt inpassen in je leven

We weten allemaal dat onze gezondheid van cruciaal belang is. Een goed dieet helpt daarbij. De meeste diëten geven je aan hoe je het moet inrichten. Jij moet je dan aanpassen aan de eisen van het dieet. Je gaat van start en al snel kom je erachter dat je het niet volhoudt. Aan de ene kant is het dieet te spartaans en aan de andere kant werkt je omgeving ook niet lekker mee. Je zou het wel willen en het kost teveel moeite. Soms onderneem je een nieuwe poging en dan val je weer terug in het oude patroon. Dit is het gemiddelde patroon waarin mensen terecht komen wanneer ze gezonder willen eten.

Om hieraan een einde te maken hebben Amber Albarda - voedingsexpert - en NLPpuntNL - experts op het mentale vlak - de handen ineen geslagen. Het resultaat is een workshop waarbij je zelf gaat bepalen op welke manier en in welk tempo je aan de slag wilt gaan met gezonde voeding. Je kunt je richten op het stapsgewijs inpassen van gezonde elementen, zonder het roer radicaal om te hoeven gooien. Het gaat erom dat je de juiste mindset weet te pakken en dat je met (startende) kennis van gezonde voeding aan de slag kunt. In het tempo wat je zelf wilt en met een doel voor ogen wat het jou mag opleveren. Dit doel gaat meer over hoe je je voelt en hoe je wilt leven dan het absolute aantal kilo’s.

Duur: 1 dag
Data: nog te bepalen 
Locatie: nog te bepalen 
Kosten: €79.- (vrijgesteld) van BTW exclusief lunch

 Tijdens deze workshop krijg je inzicht in gezonde voeding en hoe je dit kunt inpassen in je eigen leven. Je wordt je bewust van wat je goed doet en wat je kunt veranderen. Naast dit inzicht werk je aan je persoonlijke stappenplan om alles in de goede richting te krijgen en te ontwikkelen.

 

Programma Super Health Seminar:

De volgend onderwerpen worden tijdens het seminar behandeld

  • De achtergrond van hoe je aan je eigen geluk en gezondheid kunt werken
  • Het inschalen van hoeveel tijd en aandacht je aan dit onderwerp kunt besteden
  • De invloed van je gemoedstoestand op het werken aan je doelen en hoe je deze kunt beïnvloeden
  • Het zetten van realistische doelstellingen waar het gaat om het inpassen van gezonde voeding
  • Het uiteenrafelen van je voedingspatroon en wat je daarvan wilt behouden
  • De elementen van hoe je gezonde voeding kunt neerzetten bepalen
  • Het verschil tussen korte en lange termijn voedingseffecten
  • Het invullen van je persoonlijke plan
  • Omgaan met weerstanden uit je omgeving
  • Hoe communiceer je in je omgeving waar je mee bezig bent

 

Professionele Trainers

Guido Dik

 Amber Albarda 

Amber Albarda

Leerdoelen na afloop

Na afloop van dit seminar ga je met veel extra kennis naar huis over voeding en hoe jij daarmee omgaat. Je leert je eigen voedingspatroon te bepalen en hoe je daar naartoe wilt groeien. Daarnaast neem je je eigen plan mee waarmee je aan de slag kunt. Je leert te bepalen hoe jij je eigen gemoedstoestand kunt sturen en beïnvloeden.