Tweedaagse NLP

Meegenomen worden in de 4 pijlers van NLP

Ben je op zoek naar hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen? Heb je interesse om meer te weten over hoe mensen in elkaar zitten en je doelmatiger kunt communiceren? Ben je geïnteresseerd om te kijken hoe je contact met mensen kunt verdiepen of soepeler maken? Heb je misschien wel eens gehoord van NLP en wil je er meer van weten? En is direct in het diepe springen teveel van het goede en ga je eerst even ppotje baden? Dat kan!

Veel mensen willen graag meer weten over de fijne kneepjes van hoe mensen in elkaar zitten en willen hier graag meer over weten. In deze tweedaagse krijg je de basis uitgangspunten van communicatie. Niet alleen de theorie, ook de praktijk! Want in ons vak is het zo dat leren en doen een en hetzelfde zijn. NLP is opgebouwd uit vier bouwstenen en van al deze vier bouwstenen krijg je een flinke dosis mee in deze twee dagen. De vier bouwstenen van NLP zijn:

rapport
doelgerichtheid
zintuigen
flexibiliteit

Van al deze bouwstenen krijg je een aantal technieken mee die je verder kunnen helpen om je communicatie te optimaliseren. Je krijgt de basis van rapport uitgelegd. We vertellen iets over doelen stellen, de zintuigen en we pakken een paar technieken beet die je flexibeler in je communicatie maken.
En dat alles in twee dagen tijd.

Dat betekent dat we veel hebben te bespreken in die korte tijd. En toch weten we dat mensen zo’n tweedaagse ervaren als energiebrengend. Dat heeft alles te maken met onze manier van trainen. Die is heel praktisch en je wisselt de uitleg af met praktische oefeningen. Zo krijg je de technieken in je vingers en kun je ze ook toepassen na deze twee dagen.

In twee dagen een aantal stappen kunnen zetten in het (nog) effectiever maken van je gesprekken, inzicht krijgen in de belangrijkste patronen die we kennen in communicatie en tegelijkertijd werken aan persoonlijke groei is wat je kunt verwachten.

Heb je interesse?
Deze tweedaagse is op 20 en 21 juni 2019. De dagen duren van 09.30 - 16.30 uur en een lunch is inbegrepen.

Kosten €495,-

Locatie: IJsselstaete, IJsselstein