Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

WORKSHOP
TEAMS

Inschrijven

 

Hoe komt het dat een team functioneert zoals het doet? Waarom loopt het niet? Wat kan ik daaraan doen? Heeft het wel zin? En hoe komt het dat een team weer anders gaat werken wanneer het allemaal net lekker lijkt te lopen? Hoe houd ik mijn mede teamleden gemotiveerd? Allemaal herkenbare vragen wanneer we met teams aan het werk zijn. Het is immers een kunst om een team goed te laten lopen en vooral ook om het zo te houden!

Alhoewel, is het wel echt een kunst? Wij denken da thet wel degelijk iets is wat je kunt leren en wat je kunt herkennen. Misschien wel het allerbelangrijkste is dat je flexibel kunt worden bij het omgaan met teams. Want het belangrijkste kenmerk van een team is dat wanneer het stilstaat het achteruit gaat.

Teams zijn dynamisch en werken meer als een levend organisme dan iets anders. Teams zijn ook fascinerend. We willen allemaal graag tot een goed werkend team behoren, of niet? En of je manager bent van een team of deelnemer in een team, we zijn er allemaal onderdeel van. En we zijn ook allemaal op zoek naar hoe een team weer vlotgetrokken kan worden wanneer het niet zo goed werkt, of hoe we meer uit een bestaand team kunnen halen.

In deze workshop komt uitgebreid aan bod hoe een team functioneert en waar je op kunt letten. En vooral ook hoe je kunt helpen richting te geven aan een team. Zowel als deelnemer aan een team, als leider van het team. Dit doen we aan de hand van cases en zullen we uitgebreid toelichten hoe je gebruik kunt maken van de paradox tussen individu en teams. Een aantal technieken die zijn weerga niet kennen zullen de revue passeren. Deze zijn gestoeld op verdiepte groepsprocessen en leerstijlen en intensieve uitwerkingen van de logische niveaus van Dilts. Overigens komen deze technieken langs op een manier waarop je de techniek zelf zult ervaren zodat je deze ook kunt toepassen in je eigen situatie. Vanzelfsprekend is er uitgebreide ruimte voor eigen inbreng en eigen cases.

Wanneer  woensdag 14 februari
Waar Amsterdam, Borchland
Tijd 9.30 – 16.30 uur
Kosten €245,- p.p. (vrij van BTW) incl. lunch 

 

Meld je aan via info@nlppunt.nl dan ben je zeker van een plek!
Wil je meer weten? Stuur ons een mail met je vraag info@nlppunt.nl

 

Inschrijven Teams

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl