Geef je carrière een boost!

Archetypen van Carl Jung

Coaching en zelfcoaching

WORKSHOP
'ARCHETYPEN VAN CARL JUNG, COACHING EN ZELFCOACHING'

Inschrijven

 

Wat is de invloed van mensen, eigenschappen van mensen en dingen die je bewondert of juist verafschuwt, op jouw gedrag? Het zegt veel over je diepere drijfveren en stuurt daarom voor een belangrijk deel je eigen gedrag. We behandelen in een workshop hoe je archetypen van jezelf en anderen kunt herkennen. We gaan vervolgens uitrafelen wat de invloed hiervan weer is op je eigen gedrag. Wat doe je juist wel en wat vermijd je? Wanneer handel je vanuit je kracht en wanneer handel je vanuit je valkuilen?


Deze dag wordt een echte "DOE-dag", waarbij je vanaf het begin van de ochtend aan de slag gaat met het herkennen van wie je bewondert. Vervolgens help je elkaar een persoonlijk werkplan te maken om de sterktes van je gedrag te versterken en welke eigenschappen je kunt aanwenden om je krachten te ontwikkelen. Het resultaat is dat je een persoonlijk werkplan hebt over hoe je hiermee om kunt gaan. We benaderen de zaken heel praktisch waarbij een NLP achtergrond wel helpt, maar niet strikt noodzakelijk is.

Deze nieuwe workshop is gebaseerd op onze nieuwe kennis over het werk van Carl Jung. Dit combineren wij met de kennis van NLP. Er is ook nog een speciale training over hoe je de test kunt doen en hoe je met gebruikmaking van de test deze zaken in twintig minuten bij een ander naar boven kunt halen. Van hieruit kun je het coachingstraject starten. NLPpuntNL is hiermee de exclusieve partner in dit vakgebied van ODC (Odin Development Compass).

Wanneer   
Waar  
Tijd 9.30 – 16.30 uur 
Kosten €295,- p.p. (vrij van BTW) incl. lunch


Meld je aan via info@nlppunt.nl dan ben je zeker van een plek!
Wil je meer weten? Stuur ons een mail met je vraag info@nlppunt.nl