NLP TRAININGEN

De specialiteit van NLPpuntNL is training geven in NLP. Mensen ontwikkelen en verrijken met inzichten, technieken en theorie. Dat doen we in deze trainingen:

NLP Practitioner
De eerste inleiding in de wereld en de technieken van Neuro Linguïstisch Programmeren.

NLP Master Practitioner
Het tweede jaar en het vervolg op de NLP Practitioner waarin de verdieping op de theorie en in jezelf plaatsvind. 

NLP Master Advanced
Het derde jaar waarin je oplossingsgericht werken/coachen leert, waar je aan je eigen doel c.q. project werkt, je je nog meer verdiept in de NLP stof en/of andere methodieken van bekende namen binnen de NLP wereld. 

NLP Master Advanced Plus
Een aantal maandelijkse bijeenkomsten die los, of in een pakket afgenomen worden en waar iedere keer een nieuwe thema, een nieuwe ontwikkeling of een verdieping van de bekende technieken plaatsvind. Alleen voor NLP Master Advanced afgestudeerden. 

Time Line Therapy®
Time Line Therapy® is de methode waarbij je moeiteloos en makkelijk beperkende beslissingen, negatieve emoties en of angsten verwerkt en er geen last meer van zult hebben. Er is een Practitioner en een Master Practitioner niveau. 

Bedrijfstrainingen
Daarnaast geeft NLPpuntNL ook training binnen en aan bedrijven. Of het nu om medezeggenschap, groepsdiscussie, teambuilding, onderhandelen of communicatie gaat, in opdracht kunnen we van alles verzorgen.

Snellezen
Snellezen is een aparte techniek die je in staat stelt je stukken, boeken, artikelen in minder dan de helft van de tijd te lezen.

Mindmappen

En Mindmappen is een manier om langer en sneller zaken blijvend te onthouden of overzicht te creëeren.

Klik in het menu voor een training naar keus en laat je opleiden door NLPpuntNL!