Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

NLP Master Practitioner overdag

 

Bel of mail ons voor meer informatie!
Bel naar 035-6286116
Of mail info@nlppunt.nl
De veelzijdigheid die het Practioner NLP diploma je brengt is een groot goed; dat heb je ervaren. En de mogelijkheden van NLP smaken vast naar meer. Van bewust bekwaam in het eerste jaar naar de volgende stap in het tweede jaar: onbewust bekwaam. De technieken integreren in je leven en het gewoon doen! 
Daarop focust de Master Practitioner NLP opleiding en er is nog meer.  Denk maar aan alle subfilters in het communicatiemodel: metaprogramma's, waarden en overtuigingen. Of kijk naar kwantum linguistiek - met eenvoudige taalconstructies mensen hun wereldbeeld laten verruimen. Sleight of Mouth - gericht spelen met taal. En natuurlijk modelleren, verdiep je in het wereldmodel van een ander en maak je dit eigen. De ultieme ervaring om uit te vinden waar jouw grenzen liggen en die van een ander beginnen.
 MP sept.14 boadbraek Karin Muller
De opleiding is erkend door de NVNLP en geeft recht op een door de ABNLP en AIP internationaal gecertificeerd diploma. Dit diploma geeft ook de mogelijkheid tot doorstromen in het Advanced Master Practitioner jaar en/of NLP Trainers training.


Locatie
N.T.B
 
 
NIEUWS 
Voor Fysiotherapeuten die NLP willen doen!
NLPpuntNL is geaccrediteerd bij de Koninklijke Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). 
Dit betekent dat je, als je fysiotherapeut bent en bij NLPpuntNL de NLP Practitioner en/of de NLP Master Practitioner volgt en met goed gevolg slaagt, je vanaf 2-2-2016 voor de Practitioner 108 punten voor het kwaliteitsdeel kunt halen en voor de Master Practitioner, bij slagen vanaf 26-1-2016, 87 punten voor het kwaliteitsdeel kunt halen!
Geef binnen 2 weken na het behalen van je NLPpuntNL Practitioner of NLPpuntNL Master Practitioner diploma aan dat je deze scholingspunten bij geschreven wilt hebben. Dan vragen wij het aan bij het KNGF.
Voor meer informatie, zie website www.kngf.nl

Voor leden van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Vanaf juni 2015 zijn de trainingen NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner geaccrediteerd voor het maximaal aantal nascholingspunten (15)zie vermelding op BGN website www.gewichtsconsulenten.nl

Inschrijven NLP Master Practitioner overdag

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookAfdrukken

Contact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl

Landingspage