Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

HOE gaat de training in zijn werk?


Er zijn diverse trainers en NLP trainers in de wereld; er zijn trainers die erg innemend zijn, fantastische verhalenvertellers, grote trance sprekers en trainers die hele nuttige en specifieke informatie weten te vertellen en demonstreren. Tad & Adriana James vinden dat al deze aspecten en vaardigheden nodig zijn, gecombineerd met een multi-media approach; dát is wat er nodig is om een excellente trainer te zijn. En dát is wat Guido Dik je leert in deze training!

Hoe is de training georganiseerd?

Gedurende de NLP Trainers Training word je stap voor stap op plezierige wijze door het leerproces begeleid. De training bestaat uit 12 vrijdagen en 4 dagen examen.

12 vrijdagen: NLP Trainers Training
Gedurende de training worden de trainingsvaardigheden klassikaal overgebracht. Daarbij neem je deel aan subgroepen waarbij je zelf ook presentaties gaat houden, toegespitst op specifieke NLP technieken. Je krijgt direct kwalitatief hoogwaardige feedback en je zal zelf ook feedback geven, wat bijdraagt aan je eigen leerproces.
Aanvullende technieken mogen ook worden ingebracht, afhankelijk van de interessegebieden van de deelnemers. De inhoud van de individuele presentaties zullen over een specifieke NLP techniek gaan, zodat je de kans krijgt om NLP zo volledig mogelijk te integreren, terwijl je nieuw materiaal en vaardigheden leert en toepast.

4 examendagen: Evaluatie & certificatie

Dit is een formele NLP Trainers Training die wordt afgesloten met een evaluatie- en certificatieprogramma, goedgekeurd door de ‘American Board of NLP’ (ABNLP). Er zal een schriftelijke test zijn waar je NLP Practitioner en NLP Master Practitioner kennis wordt getoetst (1 dag ). Tevens zal je getest worden op het geven van demonstraties van de verschillende NLP technieken (1 dag). De 3e en 4e dag van de evaluatie word je getest op je NLP presentatievaardigheden en je vermogen om feedback te integreren.
Na succesvolle afronding zal je het Internationale NLP Trainers Training certificaat ontvangen.

Studietijd
De specifieke hoeveelheid tijd die je nodig hebt zodat je vertrouwen hebt en de vaardigheden tot je kan nemen verschilt van persoon tot persoon. Hou er rekening mee dat je tijd nodig hebt om je presentaties voor te bereiden, kwalitatieve feedback te ontvangen en te integreren zodat je dit kunt laten zien tijdens de evaluatiedagen. Je hebt ook tijd nodig om de Master Trainers in actie te kunnen zien en tijd nodig om het gedoceerde materiaal te beheersen.

Klik hier om in te schrijven voor de NLP Trainers Training 2018

Algemene voorwaarden Trainers Training 2018

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl