Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

WAT levert de NLP Trainers Training je op?

 

Internationaal NLP Trainers Training Certificaat
Na succesvolle deelname aan de NLP Trainers Training ontvang je je internationale NLP Trainers Training certificaat, goedgekeurd door de ‘American Board of NLP’ (www.ABH-ABNLP.com). Dit certificaat heeft geen vervaldatum en is vanaf die datum geldig te allen tijde!


TT diploma 12 gecorrigeerd

 

Hét grote voordeel dat dit internationaal erkend NLP Trainers certificaat jou oplevert is dat studenten, die door jouw gecertificeerd worden, wereldwijd terecht kunnen met hun certificaat EN dat jij ook als NLP Trainer overal ter wereld erkend wordt om NLP Trainingen te geven! Wereldwijd zijn er slechts een aantal organisaties die NLP Trainers Internationaal certificeren en Tad James is gelinked aan één van hen, de American Board of NLP (www.ABH-ABNLP.com).

Wat zijn de voordelen?

Het directe voordeel is dat je international gecertificeerd bent als NLP Trainer, wat je, naast de mogelijkheid om wereldwijd NLP Trainingen te geven, ook legitimiteit en geloofwaardigheid oplevert binnen én buiten NLP.
De indirecte voordelen zijn talrijk. Het hoogste level van ‘meesterschap’ bereik je door het vakmanschap dat je leert! De meeste deelnemers bereiken een heel nieuw niveau van hun mogelijkheden. Deze training geeft daardoor zo’n ‘boost aan zelfvertrouwen’ waardoor dit een ervaring is die mensen maximaal in hun kracht zet als mens en als NLP Trainer.

Klik hier om in te schrijven voor de NLP Trainers Training 2018

Algemene voorwaarden Trainers Training 2018

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl