Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

TIME LINE THERAPY®
 
Time Line Therapy® Practitioner start dinsdag 16 januari 2018
De kracht van NLP ken je inmiddels en daar pluk je dagelijks de vruchten van, of niet? Hoe zou het voor je zijn wanneer je hier nog een hele krachtige set van technieken aan toevoegt? Time Line Therapy® is een goede aanvulling. Met de technieken van Time Line Therapy® ben je in staat om mensen heel compleet te coachen. Je leert hoe je dat snel en daadkrachtig voor elkaar krijgt. De basis hiervoor ligt in hoe jij je tijd organiseert en hoe je daarmee je emoties opslaat. Onze ervaringen sturen ons toekomstig gedrag, terwijl je de negatieve ervaringen ook écht achter je kunt laten.
Om mee te kunnen doen in deze training word je geacht in het bezit te zijn van een NLP Practitioner diploma. Wanneer je het Time Line Therapy® examen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je een internationaal erkend certificaat. Neem voor meer informatie of een brochure over deze training contact op met info@nlppunt.nl of bel 035-6286116.
 
 
Time Line Therapy® Master Practitioner
Dit vervolg van de Practitioner Time Line Therapy® duurt maximaal 8 dagdelen. Om mee te kunnen doen in dit certificeringstraject, ben je in het bezit van een Master Practitioner NLP diploma en ben je gecertificeerd Practitioner Time Line Therapy®.
Neem voor meer informatie over deze training contact op met info@nlppunt.nl of bel 035-6286116.

 

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl