Geef je carrière een boost!

HET VERBINDENDE VELD, ORGANISATIEOPSTELLINGEN IN DE PRAKTIJK

Stam, Jan Jacob,
Het verbindende Veld, organisatieopstellingen in de praktijk,
ISBN 90-77290-02-8, Het Noorderlicht

Het verbindende Veld, organisatieopstellingen in de praktijk Wat is een goede plek voor mij in de organisatie? Hoe komt het dat ik steeds verantwoordelijkheid neem voor iets wat niet van mij is? Hoe trekken we dit veranderingstraject weer vlot? Welke funtieomschrijving past het best voor de nieuwe manager? Welke positie kan ik het beste innemen als adviseur van een bedrijf? Hoe zal de markt reageren op een nieuw product?

Dit zijn een paar van de duizenden vragen die deelnemers aan organisatieopstellingen inbrachten over hun werk op organisatie.
De systemisch-fenomenologische benadering geeft verrassende en vaak onverwachte inzichten over werk, beroep en organisaties.
In dit boek zijn inzichten, voorbeelden uit de praktijk, persoonlijke ervaringen en een theoretische omkadering van vijf jaar werk met de systemische benadering van werk- en organisatievragen bijeengebracht. Het boek leest als een bundel artikelen. Licht, in contact met de werkelijkheid en met vele momenten van herkenning voor de lezer. Prikkelend en inspirerend voor wie in of met organisaties werkt.