Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

THE SECRET

The secret
 De film (2006) die uitkwam op internet en binnenkort ook in boekvorm verschijnt, vertelt een aantal mensen hoe zij het leven naar hun hand hebben weten te zetten, hoe ze een ellendige ziekte te boven kwamen of bakken met geld verdienden. Niet door het toeval, niet door hard te werken, maar door gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht. Deze wet, die zij de meest krachtige universele wet noemen, komt er in het kort op neer dat je uitsluitend datgene aantrekt in je leven waar jij je op focust. Bewust dan wel onbewust en vooral: constant.

Lees meer...

THE MATRIX REVOLUTIONS

The Matrix Revolutions Neo. Trinity. Morpheus. Zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie. Neo's missie is te gaan waar geen mens hem ooit voorging, naar het hart van Machine City, waar hij een meedogenloze strijd moet aanbinden met het op hol geslagen en enorm in kracht toegenomen programma Smith.

Lees meer...

THE MATRIX RELOADED

Sentinels zwermen. Smith kloont. Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten.

Lees meer...

THE MATRIX

"Heftige filmregie. Zet je schrap voor de ultieme brain-wave."
Waarneming: onze alledaagse wereld is echt.
Realiteit: deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen.Wow.

Lees meer...

GANDHI HIS TRIUMPH CHANGED THE WORLD FOREVER

Er was een opmerkelijke man voor nodig om een werledmacht te verslaan en 350 miljoen mensen te bevrijden. Zijn doel was vrijheid, zijn strategie was vrede en zijn wapen was zijn menselijkheid. Richard Attenborough mocht voor zijn meesterwerk 9 Oscar's in ontvangst nemen. Het vertelt de geschiedenis van Gandhi, een der meest monumentale persoonlijkheden van de vorige eeuw.

Lees meer...

Inschrijven Career Boost Camp 28 maart 2018 Amsterdam

Career Boost Camp

RTL bij NLP

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookContact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl