Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Career Boost Camp

Career Boost Camp

De dag die je leven verandert

8 redenen om naar de Career Boost Camp te gaan!

1) Herken je dat, dat je het idee hebt dat je de hele dag gefocust bent op werk en de bijbehorende snel wisselende technologieën en veranderingen? Op de Career Boost Camp leer je hier op andere manier naar te kijken en kun je  andere keuzes maken.

2) Je leert hoe je meer aandacht kunt besteden aan de andere dingen die waardevol voor je zijn zoals bijv. je partner en/of je gezin. Je vrienden, sport en gezondheid en gewoon even kunnen relaxen zonder dat je mail en je social media in je nek hijgen.

3) Je gaat aan de gang met wat succesvol zijn voor jou betekent en hoe je dit op alle gebieden in jouw leven kunt zijn?

4) Je krijgt tools aangereikt om jouw carriere en de rest van je leven tegelijkertijd vorm te geven zoals het bij jou past.

5) Je bent met gelijkgestemden waarmee je je eigen verhaal en actieplannen deelt, je netwerk groeit door het delen van deze ervaring.

6) Je leert technieken van trainers die al meer dan 12 jaar ervaring hebben in en met NLP en al vele honderden cursisten hebben getraind.

7) Je gaat aan het einde van de dag met een actieplan naar huis waardoor je de dingen die voor jou spelen naar je hand kunt gaan zetten.

8) Je maakt kennis met de kracht, de eenvoud en de bijzondere materie die NLP heet en jou laat zien wat er goed gaat, wat je anders kunt en hoe jouw eigen leven er ook uit kan zien!

De Career Boost Camp is de beste investering die je jezelf kunt geven. En je betaalt alleen een bijdrage van €47,- ex BTW voor de zaalhuur en de catering. De technieken en het actieplan krijg je helemaal gratis. Het is de beste investering voor hun om jou succesvol te maken zowel zakelijk als privé.

claim hier jouw plaats

Ervaringen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt.
Geen interesse

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige