Geef je carrière een boost!

ebookMeld je nu aan en ontvang gratis het E-Book:
Geef je carrière een boost!!
Een praktisch boek waarin je tools krijgt aangerijkt om jouw carrière en de rest van je leven succesvol te maken.

Aanmelden 

Nieuwsbrief archief

nlppuntnl inschrijven career boost camp

Ervaringen

NLP TRAINERS TRAINING

 

Wil jij ook graag je kennis doorgeven? Of wil je graag alles gedaan hebben wat met NLP te maken heeft? Wil je voor een groep mensen staan om training te geven? Wil je een opleiding hebben die je maximaal ondersteund en leert wat (NLP) trainen inhoudt volgens de laatste technieken, zodanig dat je je internationaal gercertificeerd NLPtrainer kunt noemen? Dan vind je hieronder allerlei informatie.

Waar word je NLP trainer?
Een NLP trainers opleiding kun je alleen maar volgen bij een NLP Master Trainer. Er zijn een beperkt aantal Master Trainers in NLP opgeleid. Het traject om Master Trainer te worden vergt tijd en inspanning. Guido, en Karin hebben de trainersopleiding bij Tad en Adriana James gevolgd.
Op 11 augustus 2017 zal Guido gecertificeerd worden tot Master Trainer. Dat brengt NLPpuntNL naar het hoogst haalbare op het gebied van NLP.
Vanaf januari 2018 zullen we de opleiding tot internationaal gecertificeerde Trainer ook concreet gaan aanbieden.

De oprichters van NLP - Richard Bandler en John Grinder -leiden nog steeds mensen op en er zijn een aantal mensen die zij als eersten hebben gecertificeerd.
Omdat we bij NLPpuntNL er naar streven om zo dicht mogelijk bij de bron onze kennis te halen, zetten we deze mensen en hun opleidingen hieronder op een rijtje:

Tad James was de een van de eerste door Richard Bandler gecertificeerde NLP trainers. Samen met zijn vrouw Adriana verzorgt hij een gedreven training waar zowel Guido, als Karin veel geleerd hebben. Tad certificeert ook trainers voor TimeLine Therapy® en hypnose. Deze trainingen volgen aansluitend op trainers training. http://www.nlpcoaching.com en http://www.abnlp.com

Richard Bandler is uiteraard Master Trainer en meer informatie over zijn opleidingen vind je op http://www.richardbandler.com Richard leidt nog steeds trainers op en hij komt regelmatig in Engeland.

John Grinder biedt een trainers training aan. Meer informatie kun je vinden op http://www.johngrinder.co.uk

Robert Dilts zat bij Richard en John in de collegazaal toen zij het metamodel wilden testen op hun studenten. Robert Dilts heeft enorm veel NLP ontwikkeld en richt zich nu vooral op het zgn. derde generatie NLP waarin de systemische en de oplossingsgerichte benadering centraal staan. Informatie vind je hier http://www.nlpu.com

Matt James van het AIP is de zoon van Tad. Hij geeft sprankelend training en werkte vroeger samen met Tad. Sinds 2006 zijn zij ieder hun eigen weg gegaan. Kijk eens op http://www.nlp.com/about_staff.aspxvoor meer informatie.

Wyatt Woodsmall van de Internationale NLP Trainers Association INLPTA is de co-auteur van het boek TimeLine Therapy and the basis of personality welke hij samen met Tad James schreef..Wyatt komt uit de UK, klik hier voor de informatie http://www.inlpta.com

Meest gelezen

Vind ons

Twitter

FacebookAfdrukken

Contact / Adres

NLPpuntNL
Acaciapark 96
1213 LE Hilversum

+31(0)35-6286116

info@nlppunt.nl

@NLPpuntNL

NLPpuntNL

www.nlppunt.nl

Landingspage