Geef je carrière een boost!

Time Line Therapy® Master Practitioner

Hoe emoties van invloed zijn wat je ermee kunt

Time Line Therapy® Master Practitioner

Hoe emoties van invloed zijn wat je ermee kunt

Time Line Therapy® verdiept het inzicht in hoe emoties werken en wat de invloed van emotie is op ons leven. Wanneer we in staat zijn om emoties waar we ons misschien niet bewust van zijn, te erkennen en te herkennen wordt het mogelijk om nieuwe keuzes te maken. Time Line Therapy® maakt het mogelijk om onbewuste patronen die beperkend zijn voor het huidig functioneren, te doorbreken.
Zo kunnen we op een eenvoudige manier omgaan met de moeilijke gebeurtenissen in ons leven. Time Line Therapy® helpt blokkades op te lossen, beperkende overtuigingen te veranderen en om te gaan met angst en bezorgdheid. 
Het Master Practitioner gedeelte van Time Line Therapy® gaat in op de verdieping die je nodig hebt om de Master Practitioner Time Line Therapy® interventies succesvol te kunnen doen. Het is een belangrijke aanvulling op je Practitioner Time Line Therapy® training wanneer je andere mensen wil helpen met de uitdagingen die zij ervaren. In deze training wordt er nog meer dan in de Practitioner uitgegaan van de driehoek Lichaam, Geest en Voeding om mensen bij te staan naast bijvoorbeeld ‘medische’ trajecten.

Met de Time Line Therapy® Master Practitioner leer je de bijbehorende technieken van Time Line Therapy® in theorie en praktijk . Mensen ervaren blijvende veranderingen omdat emoties worden losgekoppeld van gebeurtenissen.


Duur: 7 dagdelen verspreid over zeven avonden
Startdata: ntb
Locatie: Amsterdam
Kosten: €995.- vrijgesteld van BTW
De prijs is inclusief de benodigde lesmaterialen, 2 gecertificeerde trainers (waarvan 1 master trainer) en certificering.

 Met de Time Line Therapy® Master Practitioner word je in 7 dagdelen opgeleid tot Time Line Therapy® Master Practitioner en kun je tijdens de opleiding al direct profiteren van je nieuwe inzichten en technieken.

 Groepen tot maximaal 20 personen.

 Voor deze training willen we graag je leerdoelen en wensen kennen. Vooropleiding: NLP Master Practitioner en Time Line Therapy® Practitioner is vereist om aan deze opleiding deel te kunnen nemen 

Nationaal en Internationaal erkend Time Line Therapy® Master Practitioner certificering

Na een succesvolle afronding ontvang je een officieel Time Line Therapy® Master Practitioner certificaat van NLPpuntNL. Op de kwaliteit van onze opleiding wordt toezicht gehouden door de TLTA(Time Line Therapy® Association)

Time Line Therapy Association

Een opleiding van NLPpuntNL is CRKBO geregistreerd. Dat zorgt ervoor dat er geen BTW op onze opleidingen zit.

Integratie van de stof

Tijdens de opleiding zorgen we naast kennisoverdracht voor actief oefenen met de aangeboden stof. Het succes van deze training komt voort uit het direct kunnen toepassen van de technieken. Het actief integreren van de stof is een wezenlijk onderdeel van het programma. Zo kun je wat je vandaag geleerd hebt direct beginnen toe te passen.

Huiswerk

Naast de aangeboden stof tijdens de opleiding wordt er huiswerk meegegeven. Op deze manier kun je na de training aan de gang blijven met de aangeboden stof .

Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen over deze training? Neem dan contact op met info@nlppunt.nl 

Programma Time Line Therapy® Master Practitioner

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld

 • Afnemen van een ‘Personal Detailed History
 • Proces van effectief doelen stellen (programmeren van de toekomst)
 • Drop Down Through techniek
 • Weghalen van emotionele blokkades
 • Het omgaan met en opheffen van chronische pijn
 • Inzicht krijgen in welke eigenschappen je genealogisch (via overerving) hebt meegekregen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen.
 • Hoe en wanneer gebruik je de technieken in de praktijk?

Wil je meer informatie over het programma ontvangen? Download dan de brochure

Data

nog te bepalen

Time Line Therapy® Master Practitioner. De avonden zijn van van 18.15 – 22.15 uur (eten aan het begin is mogelijk) waarvan één avond een praktische oefen avond met echte cliënten is.

Professionele Trainers

De trainers van de NLP practitioner opleiding zijn allen professionals, hebben jarenlange ervaring als trainer én hebben bedrijfservaring op diverse andere gebieden. Doordat ze werkzaam zijn binnen het vakgebied zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ze delen hun kennis graag met jou, ook buiten de lessen om.
Enkele trainers zijn:

Guido Dik

Guido Dik

Karin Wiebenga

Karin Wiebenga

Leerdoelen na afloop

Na afloop van de opleiding kun jij als Time Line Therapy® Master Practitioner de volgende elementen toevoegen aan je kennis en vaardigheden:

 • Je weet hoe je op een Master Practitioner niveau een intake doet en iemand zijn gedetailleerde persoonlijke geschiedenis afneemt.
 • Je kent de voorwaarden van verandering
 • Je kunt exacte herinneringen over verschillende gebeurtenissen naar boven halen
 • Je kent het proces van effectief doelen stellen (programmeren van de toekomst)
 • Weten wat de ‘Drop Down Through techniek’ inhoud en wanneer je dit gebruikt
 • Weghalen van emotionele blokkades
 • Het omgaan met en opheffen van chronische pijn
 • Inzicht krijgen in welke eigenschappen je genealogisch (via overerving) hebt meegekregen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen.
 • Hoe en wanneer gebruik je de technieken in de praktijk?