Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Motivatie van NLPpuntNL

De trainers van NLPpuntNL willen mensen sterker maken. In de wereld om ons heen zien we dat mensen het vaak lastig vinden om zichzelf staande te houden. Dit ontstaat doordat de maatschappij verandert. Bedrijven gaan anders met hun personeel om. Er wordt een groter beroep gedaan op het vermogen van mensen hun eigen boontjes te doppen wat op zich prima is.

Het is in deze wereld goed mogelijk jezelf staande te houden wanneer je daar de juiste hulpmiddelen ook bij krijgt. NLP geeft mensen naast inzicht in zichzelf en anderen, ook krachtige hulpmiddelen om richting te geven aan je eigen bestaan. Of dit nou is als zelfstandig ondernemer, goede medewerker of hoe dan ook. Wij geloven dat er behoefte is aan onafhankelijke en creatieve mensen en wij geloven ook dat dat in iedereen zit.

Dat is ook de reden waarom wij ons juist richten op mensen die breed in het dagelijks leven staan, van verkoper en marketeer tot en met financiën en logistiek. Juist ook voor mensen die (ineens) leiding geven aan andere mensen geeft NLP veel inzichten die het leven makkelijker maken. Tenslotte zijn wij er juist ook voor die mensen die veel ballen tegelijkertijd hoog hebben te houden, veel vrouwen herkennen zich in deze situatie. NLP reikt hulpmiddelen aan om je leven richting en balans te geven, waarbij je recht doet aan alles wat belangrijk voor je is.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige