Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Gwen Dudok van Heel

Gwen Dudok van Heel (1957)

Ik ben altijd gefascineerd geweest door menselijk gedrag: wat mensen beweegt, inspireert en energie geeft. En hoe ik hier mensen verder kan helpen, tot grotere hoogten kan brengen. Dat is altijd mijn leidraad geweest: eerst in het onderwijs, in de sport en in het bedijfsleven.
De eerste jaren van mijn carrière heb ik met heel veel plezier voor de klas gestaan in het Gooi. In deze periode ben ik orthopedagogiek gaan studeren, want ik was sterk geïnteresseerd in leerlingen met leer- en gedragsstoornissen. Ik wilde graag elk kind op zijn/haar eigen niveau laten leren.
Als bondscoach begeleidde ik nationale teams naar internationale zeilwedstrijden. Ik vond het een enorme uitdaging om sporters naar het podium te begeleiden.
In het bedrijfsleven zocht ik vervolgens de combinatie op tussen opleidingen en commercie. Ik werd uiteindelijk algemeen directeur van een werkmaatschappij van Triple P en was verantwoordelijk voor alle consultancy en opleidingsactiviteiten. Vervolgens werd ik General Manager Nederland voor het International Institute for International Research (IIR), een Amerikaanse conferentie organisatie. Ik heb in deze fase veel geleerd over bedrijdsculturen in fusies.
Na deze periode werd ik headhunter, eerst in loondienst; in 1998 startte ik voor mij zelf en vanaf 2000 onder de naam Dudok Consulting bv.
Vanaf dat moment ben ik ook NLP gaan doen en zat in het eerste 'klasje' van Guido, samen met Karin Wiebenga. Mijn NLP ging snel verder, ik wilde meer en meer en meer...
Ik deed de Mastery University en de Leadership Academy bij Anthony Robbins en werd hier senior leader. Ook volgde ik trainingen bij onder meer Richard Bandler en Robert Dilts.
Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Trainer® (ABNLP), Master Practitioner in Time Line Therapy® en certified Leadership & Sales developer.
Met Dudok Consulting ondersteun ik organisaties en individuen om het vertrouwen te versterken en terug te krijgen. Ik woon in Amerongen en ben een actief sporter.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige