Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Persoonlijk en uniek

Mensen lijken op elkaar en elk mens is tegelijkertijd uniek. Daarom kiezen wij voor een benadering waarin je de training volgt in kleine groepen (maximaal 20 deelnemers). Hierdoor heb je een leuke, dynamische groep en is er tegelijkertijd ook aandacht voor ieder afzonderlijk. NLP technieken werken het best wanneer je weet hoe de technieken in elkaar zitten en hoe je ze voor jezelf kunt toepassen. Op deze manier weet je wat goed voor je werkt en hoe je de technieken kunt inzetten.

Bovendien zit iedereen in een andere situatie. Dat houdt in dat je ook vanuit een ander vertrekpunt begint, bovendien lopen de doelen die mensen nastreven nogal uiteen. Om hier aandacht aan te schenken vinden wij het ook belangrijk dat we - naast de groep - ook met jouzelf van gedachten kunnen wisselen. Op deze manier kun jij het maximale uit jezelf halen uit onze opleidingen en trainingen. Wij houden contact gedurende de trainingen via email, telefoon en persoonlijk contact. En mocht het nodig zijn dan spreken we gewoon een keer extra af.

Natuurlijk komt dit ook voort uit onze eigen wens om in contact te zijn met onze cursisten en vooral ook aan onze behoefte dat we je kunnen ondersteunen in het realiseren wat voor jou belangrijk is. En eerlijk is eerlijk..... we vinden het zelf ook leuk!

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige