Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Welkom bij NLPpuntNL opleidingen 

Sinds 2003 biedt NLPpuntNL NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) opleidingen voor mensen die met beide benen op de grond staan. Iedereen heeft baat bij de technieken, de inzichten en de praktische benadering van de trainers van NLPpuntNL. Trainers bij NLPpuntNL zijn allemaal getraind door Tad en Adriana James en Guido Dik, de eigenaar van NLPpuntNL heeft ook de Meestergraad in NLP behaald, Master Trainer of NLP! Hierdoor ben je verzekerd van de laatste inzichten, de nieuwste aanvullingen en de beste invulling van NLP.
Je krijgt meer grip op je eigen situatutie, wat dat ook is en daarmee verbeterd op verschillende fronten je leven. 
Wij onderscheiden ons door onze praktische benadering, wat we vandaag vertellen als inzichten en/of techniek kun je meteen de volgende dag in praktijk brengen en daarmee voor jou laten werken. 

Onze Persoonlijke Benadering;

NLPpuntNL traint in kleine groepen, omdat wij willen dat er ruimte is voor elk individu.

Gericht op mensen die werken aan een succesvol leven, wat dat ook voor jou betekent.
NLPpuntNL geeft bewust ook trainingen in de avonduren. NLPpuntNL richt zich daarmee op mensen die vaak een druk bestaan hebben, zowel zakelijk als privé. Wij werken veel met voorbeelden uit het gezinsleven én het voorbeelden van de werkvloer. Hier zijn ook de oefeningen op gericht. Deze voorbeelden geven mensen de mogelijkheid om NLP zowel beroepsmatig als privé in te zetten. Dit uit zich in een benadering met beide voeten op de grond, praktisch en handig.
In onze opleidingen verzorgen wij extra modules en brengen wij je in contact met de leerstijlen van Kolb, groepsprocessen, de Clare Graves waarden en andere interessante zaken die te maken hebben met praktische psychologie en nieuwe ontwikkelingen. 

Praktijkgerichte modules voor management, onderwijs en sales
Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een aantal extra opdrachten naar keuze voor bijvoorbeeld management, onderwijs en verkoop. Deze verdiepende stof geeft nog meer handvatten en inzichten om je regie te gaan voeren of om deze anders vorm te geven. 

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige