Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Jezelf en je team ’managen’.

Hoe werkt dat precies?

Management uitdagingen en NLP

Er wordt een beroep gedaan op je managementskills. Leidinggeven, communicatie, samenwerking en resultaten. Met aan de andere kant het zoeken naar - of worstelen met - een gezonde werk privé balans. Benieuwd naar een aantal praktische NLP technieken, speciaal voor leidinggevenden?

Klanten worden mondiger en veeleisender. Omgaan met verschillende generaties op de werkvloer. Het vinden, vasthouden en motiveren van medewerkers is een uitdaging voor veel organisaties. Daarbij moet je resultaat leveren, innovatief zijn en mee kunnen in de huidige maatschappij. Hoe voldoe je aan alle uitdagingen?

NLP is gericht op een 4 tal basisprincipes waarmee je inzicht krijgt in je communicatie en handelen. Het helpt bij het nemen van beslissingen en richting geven. Zakelijk, maar ook privé. Ook geeft het je de nodige tools om anderen te helpen. Niet zweverig, niet ongemakkelijk, maar juist voor de professional van vandaag. Onze tips helpen je de juiste stappen te zetten, op het juist moment. In jezelf.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige

Whitepaper Management uitdagingen en NLP

In dit whitepaper bekijken we we trends binnen het bedrijfsleven. Gekoppeld aan wat het voor jou als manager of leidinggevende betekent.

Actuele topics als Motivatie, Teamsamenwerking, stakeholder management, een goede relatie behouden met je eigen leidinggevende, planning en beleid maken én een gezonde werk privé balans. En praktische tips hoe je hiermee om kunt gaan.

Meer weten?
Wil je meer weten over Managementuitdagingen en NLP?
Download de Whitepaper