Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Meer dan NLP

NLP is een mooi gedachtengoed en NLPpuntNL weet ook dat het slechts een set van technieken is. Er zijn meer stromingen en technieken die een goede bijdrage kunnen leveren aan mensen. Om hieraan richting te geven verdiepen wij ons ook in andere gebieden die we actief in onze trainingen overdragen. Zo werken wij veel met oplossingsgerichte coaching, wat ook in onze Master Advanced aan bod komt.

We hebben als enige instituut in Nederland twee Master Practitioner Trainers in Time Line Therapy® en zijn wij op dit moment actief om het vakgebied van Carl Jung te integreren met NLP. Dit uit zich in het werken met archetypen. Bovendien zijn wij experts in de leerstijlen van David Kolb.

Tenslotte nemen wij allemaal onze bedrijfservaring mee. Wij hebben veel en diepe kennis van marketing, sales, HRM, recruitment, management, medezeggenschap en onderwijs. Naast onze kennis die wij zelf opgedaan hebben in management teams van grote bedrijven, benutten wij ook onze oorspronkelijke vakgebieden waarin wij vele jaren ervaring hebben. Waaronder het werken met ondernemingsraden (zowel als OR, als bestuurder) en het werken met dyslexie. NLP is op vele tereinen in te zetten en te gebruiken!

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige