Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik ben benieuwd wat NLP mij kan bieden

Maak met NLP impact in je werk of in je privéleven.

Heb je ook wel eens te horen gekregen:”NLP dat is echt iets voor jou”? Of ben je nieuwsgierig naar NLP en weet je de aansluiting nog niet echt? Ik wil helemaal geen coach worden, of trainer en ik geef geen leiding. En ben je wel geïnteresseerd in groei en verbetering?

Dat is interessant. NLP helpt namelijk ook veel professionals om beter uit de verf te komen. NLP helpt om effectief te communiceren met in principe iedereen. Daarom weten we ook dat het voor management assistentes, mensen op de financiële administratie, verkopers, inkopers goed kan werken. Hoe komt dat? Omdat we allemaal met mensen te maken hebben. Het helpt om hier meer gemak in te krijgen en ervoor te zorgen dat we elkaar makkelijker en beter begrijpen.

Kan NLP dat bieden? Ja, absoluut. Wat wij in de praktijk zien is dat iedereen die zich met NLP bezighoudt verbetering ervaart in zijn of haar communicatie. Dat maakt het juist zo interessant. Je krijgt allerlei technieken uitgelegd. En bij de ene techniek heeft de ene iets van: “ja, dat is nou precies wat ik herken/“ Bij de andere techniek heeft weer een ander dat. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat we die claim dat het voor iedereen wat te bieden heeft waar kunt maken.

Wil je eerst meer weten? kijk dan naar de online kennismaking. Wil je weten welke opleiding je kunt volgen? NLP start met de Practitioner opleiding, dat is de basisopleiding waar dit allemaal aan bod komt.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige