Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik wil mensen beter managen

People Managers doen vaak NLP, voor juist dat beetje extra. De kunst van goed begrijpen is een recept om nog makkelijker te motiveren.

We krijgen vaak de vraag hoe je NLP effectief kunt inzetten wanneer je leiding geeft. Het antwoord is simpel: Veel! Vraag je je wel eens af hoe je als manager er achter komt hoe iemand gemotiveerd wordt? Hoe zorg je dat goed met hun problemen omgaat? En dan ook nog tegelijkertijd je eigen werk goed blijven doen. Hoe doe ik dat?

NLP en management zijn daarvoor een mooie combinatie. De technieken van NLP geven inzicht in je eigen communicatiepatronen en in die van de ander. Wanneer je weet hoe de interactie werkt kun je je meer en meer richten op wat er speelt bij de ander. Met het juiste model om door te vragen en tegelijkertijd overtuigingskracht te laten zien. Je helpt de ander en je managed ook je eigen energie. Dat maakt NLP een goede aanvulling op alle andere dingen die je al geleerd hebt om een goede manager te worden. NLP is daarmee het vergeten vak van alle management opleidingen. Met onze eigen bedrijfskundige achtergrond kunnen we dat weten.

Het start met inzicht krijgen in je eigen communicatiepatronen en begrepen hoe mensen tot gedrag komen. Wanneer je dat weet kun je je goed gaan richten op hoe de ander in elkaar zit. Daarvoor krijg je allemaal technieken. Het begint met hoe mensen contact maken. Daarna kijk je naar waar ze tegenaan lopen en wat ze nodig hebben om effectief te kunnen zijn.
Wanneer je de smaak hiervan te pakken hebt dan is de Master Opleiding een logisch vervolg. In dit vervolg leer je iemands drijfveren herkennen. Welke overtuigingen en welke karaktertrekken zorgen ervoor dat iemand gemotiveerd wordt of zich ergert aan wat er gebeurt.

Wanneer je hier in wilt stappen dan begint het met volgen van de NLP practitioner opleiding. Hierin krijg je alle kneepjes van de communicatie te zien waardoor je je zelf nog veel beter leert kennen. Met deze technieken kun je ook de patronen van de ander in kaart brengen. En dat alles gewoon tijdens een normaal gesprek. Anderen gaan ervaren hoe effectief je bent en willen je graag in nog meer dingen betrekken. Gelukkig heb jij dan de tools om je eigen werk/privé balans goed te bewaken.

Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt met NLP? Kijk dan hier naar de gratis kennismaking of meld je hier aan voor de NLP practitioner opleiding.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige