Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik wil mijzelf beter leren kennen

Nieuwe ontdekkingen en succesvolle strategieën herkennen.

Denk je dat je jezelf al echt goed kent? Hoor je bij die mensen? Dat is super want dat betekent dat je al veel bezig bent met onderwerpen die aan NLP linken. En denk je dat je het nog niet weet en ben je wel nieuwsgierig dan ben je ook aan het goede adres. En misschien heb je juist het gevoel dat je op een andere manier zou kunnen communiceren en weet je niet goed hoe. Voel je je wel eens niet zo op je gemak in gezelschappen of heb je moeite om met mensen om te gaan die rap van de tong zijn.
Dat zijn herkenbare dingen voor ons. Er zijn meer mensen die met dergelijke vraagstukken worstelen dan je zou denken. Kan NLP daarbij helpen?

Jazeker! Door inzicht te krijgen in de communicatiepatronen die we herkennen kom je erachter hoe het komt dat het ene voor jou makkelijker is dan het andere. Hoe het komt dat je in sommige gezelschappen nou eenmaal niet zo makkelijk uit de verf komt. En belangrijker nog: wat kun je ermee doen? En dat laatste is lang niet altijd wat voor de hand ligt. Het gaat er meer om dat je weet wat voor jou werkt en hoe jij tot je recht komt.
En passant leer je overigens andere mensen ook veel beter kennen en begrijpen. Mooi dat het zo werkt, of niet?

Met NLP krijg je laagje voor laagje inzicht in alle patronen die mensen maken tot wie ze zijn. Het start allemaal met de NLP practitioner. En als je er nog meer van wil weten dan kun je zelfs door naar de Master Practitioner. En als je eerst eens wil kijken hoe zo’n les nou in elkaar zit kijk dan hier eens naar de gratis kennismaking. Deze is online, dus die kun je nu bekijken wanneer je dat wilt.

De opleiding kun je kiezen of je die online wil volgen of dat je deze live wil volgen. Daar hebben we allemaal mogelijkheden voor.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige