Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik wil NLP coach worden

NLP coach worden, verander de uitkomst.

Heb je van iemand gehoord dat je met NLP een goede coach kunt worden, of heb je wel eens coaching gehad van een NLP coach en ben je benieuwd hoe jij dat ook kunt worden?
De manier om dat te doen is om de technieken van NLP tot je te nemen. Laag voor laag krijg je inzicht in hoe de denkprocessen van andere mensen in elkaar zitten. Je kunt ze herkennen en ontleden. En als klap op de vuurpijl ben je in staat iemand te helpen met zijn of haar uitdagingen.
Je helpt ze door ze inzicht te geven en handvatten mee te geven die passen bij de persoon, zodat er altijd iets uitkomt wat de ander echt kan toepassen en gebruiken.

Je wordt NLP coach door de NLP opleidingen te volgen. Het start met het volgen van de NLP practitioner opleiding. Deze opleiding geeft je inzicht in je eigen communicatiepatronen en de communicatiepatronen van de ander. Daarnaast leer je hoe je snelle en goede veranderingen voor elkaar kunt krijgen in iemands gedrag. De kunst en de kneepjes leer je heel snel. Het begint met de zintuigen en hoe die een effect hebben op ons leven. Snelle veranderingen realiseren. Die nog spot on zijn ook! Dat laatste komt omdat je de kunst van het doorvragen tot je neemt. En zo zijn er nog heel dingen extra die je kunt leren.
Wil je nog meer en wil je levensveranderend kunnen coachen? Dan volg je daarna nog de Master Practitioner van NLP En als je een veelzijdige flexibele topcoach kunt worden volg je de Master Advanced van NLP. Dan krijg je het kijkje achter de schermen van NLP welke technieken je profiel als coach helemaal af maken. Je kunt zelf kiezen tot welk niveau je wilt gaan.

Wil je eens zien hoe je met NLP kunt omgaan? Meld je dan aan om een aantal proeffilmpjes te volgen (button om naar de online kennismaking te gaan). Zo krijg je een indruk van hoe de lessen in elkaar zitten. Dan kun je vervolgens kiezen of je de lessen online of live wilt volgen.

Weet je al genoeg en wil je beginnen? Kijk dan hier voor de online versie en hier voor de klassikale lessen

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige