Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik wil NLP trainer worden

NLP Trainer worden? Caring is sharing. Spread the word!

Heb je kennis gemaakt met mensen die trainingen geven met behulp van NLP technieken? Of ben je onder de indruk van je eigen NLP trainer? Of heb je de smaak van NLP te pakken en wil je deze mooie kennis ook doorgeven aan anderen? Dan is NLP trainer worden wel een goede manier om verder te gaan.

Het NLP trainerschap is een erkend gecertificeerd diploma ( dat mooi zegt me niets) om te halen. Het geeft je een extra beroep. Het is wel een pittige opleiding. Om NLP trainer te worden wordt je feilloos op de inhoud van NLP én je leert ook nog eens 30 gedragspatronen erbij die je helpen om een effectieve trainer te worden. Je herhaalt de technieken die NLP kent en je maakt ze je zelf zo eigen dat je je elk publiek - ja, ook een moeilijk publiek - keurig aan je kunt binden.

De intensiteit van de training is hoog. Veel trainers geven aan dat ze het een enorme uitdaging vonden en dat ze tot in lengte van dagen uit het geleerde kunnen putten. Je traint in een groep mensen die elkaar scherp maken op alle NLP onderwerpen. Je oefent je presentaties aan de lopende band en verbetert ze continu. Je leert om het leiderschapsparadigma toe te voegen, je wordt een briljante verhalenverteller en je leert ook hoe mensen informatie tot zich nemen. Vanzelfsprekend leer je hoe je je eigen verhaal afstemt op je publiek.

NLP trainer worden is het neusje van de zalm van de NLP opleidingen en het kent wel een voortraject. Je moet zowel je practitioner als je master practitioner diploma hebben, gehaald bij een erkend instituut. Mocht je interesse hebben om het hele traject te volgen dan start dat bij de practitioner (button) en de master practitioner (button). Daarna kun je deelnemen aan de trainers opleiding.

Wij kijken ernaar uit om je deelgenoot te maken van de fantastische kunst van het NLP trainerschap!

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige