Geef je carrière een boost!

Volg nu ook online je NLP training

We merken dat er bij steeds meer mensen ruimte ontstaat om aan zichzelf te werken. NLP bestaat sinds 1975 en steeds meer mensen raken bekend met de flexibiliteit die het je brengt. En in een tijd waarin we veel tijdsdruk ervaren, is het fijn dat het ook anders kan: online!

Vanaf nu zijn een deel van onze NLP trainingen ook online te volgen!
Man schreeuwt in megafoon

Waarom NLP

NLP staat al heel lang bekend als een krachtige set van communicatietools die mensen verder helpen in hun leven. Een aantal zaken die je gaat leren zijn:

  • Hoe communicatie echt werkt
  • Doelen stellen die je ook echt haalt
  • Inzichten krijgen in hoe andere denken
  • Effectiever communiceren
  • Non-verhalen signalen te herkennen
  • Beter omgaan met eigen emoties

Dit zijn slechts een greep van voordelen welke de technieken van NLP jou kunnen brengen.

Mieke - 46 jaar - "Ik heb de afgelopen jaren al verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om effectiever te kunnen communiceren in mijn privé leven en mijn werk als manager bij een zorginstelling. Sinds ik met de NLP technieken aan de slag ben gegaan ervaar ik dat alles veel soepeler verloopt als voorheen. Juist de Online omgeving maakt het dat ik dit ook heel fijn kon combineren met werk en thuis. Achteraf gezien had ik hier al jaren geleden mee moeten beginnen."

Wil je net als Mieke en tientallen andere ook weten hoe NLP voor jou kan werken? Maak dan nu tijdelijk (gratis) kennis.

NLP artwork

Online NLP Trainingen

Vanaf nu kun je je NLP training ook digitaal volgen! Waardoor je geen tijd vrij hoeft te maken; je vaste sportavond blijft en oppas is niet nodig! Je vindt het tempo waarin het aangeboden wordt te langzaam, of juist te snel. Je kunt nu helemaal zelf kiezen wanneer je wat doet. Dat is het mooie van de online nlp training. De training is online en blijft het persoonlijk.

Wil je weten hoe dat kan?
Dan is het handig om de opleiding te volgen daarin wordt ook dat aan je uitgelegd. Ontdek meer over de online NLP training.

Maak online kennis met NLP

Wil je weten of NLP iets voor jou is? Volg dan eerst de kennismaking met NLP en kom erachter hoe handig en krachtig NLP kan werken.

Online kennismaken met NLP

Online NLP Practioner training

De kracht van NLP is vanaf nu ook digitaal beschikbaar! En dat betekent dat je de volledige set aan krachtige technieken tot je neemt. Van rapport tot en met representatiesystemen (zintuigen) het komt allemaal naar je toe. Het enige wat je zelf moet doen is het oefenen in de praktijk. De kracht van NLP zit hem immers in de toepassing.
>> Ontdek onze online NLP training

Online NLP technieken leren
Vanaf nu kun je je NLP training ook digitaal volgen. Waardoor je geen tijd vrij hoeft te maken; je vaste sportavond blijft en oppas is niet nodig! Je vindt het tempo waarin het aangeboden wordt te langzaam, of juist te snel. Je kunt nu helemaal zelf kiezen wanneer je wat doet. Dat is het mooie van de online nlp training. De training is online en blijft het persoonlijk. Wil je weten hoe dat kan? Dan is het handig om de opleiding te volgen daarin wordt ook dat aan je uitgelegd.
>> Bekijk de online NLP training

Guido online NLP

Online NLP Trainingen

Deze aanbieding geldig is tot 31 oktober 2020.

NLP legt de focus op het proces van communicatie. Wanneer je leert om daarnaar te kijken dan krijg je communicatietools in handen die je verder helpen. En diezelfde technieken leiden ertoe dat je ook andere mensen kunt helpen. NLP is in dat opzicht net een zwitsers zakmes. Veel tools en jij bepaalt hoe en waarvoor je ze gebruikt.

Ontdek welke online programma’s er zijn!

Meld je nu aan (25% korting)

We hebben een aantrekkelijk lanceertarief voor jou! Wanneer je je nu inschrijft krijg je een mooie korting!
In plaats van € 999.- betaal je slechts € 749.-
Een korting van 25%! Dit is absoluut de laagste prijs waarvoor je een NLP training kunt volgen. En de kwaliteit blijft hetzelfde. De online sessies zijn door Master Trainer NLP Guido Dik ontwikkeld.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de kennismaking.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt.
Geen interesse

In Memoriam

Op 14 april jongstlede is Tad James, 1 van de grote guru's op het gebied van NLP, overleden. Hij heeft Guido gecertificeerd tot Master Trainer in NLP. Wij gedenken hem en wensen al zijn dierbaren heel veel sterkte in deze tijd.

Het NLPPUntNL Team