Geef je carrière een boost!

COACHINGGIDS 2006

CoachingGids 2006, werken met plezier
ISBN 90-78123-01X, CoachingNet BV

CoachingGids 2006, werken met plezier Coaching is een veelbesproken en gebruikt instrument. De coachingmarkt is een beweeglijke markt, waarin langzamerhand structuur komt. Beroepsorganisaties en de CacingGids dragen met kwaliteitseisen hun steentje bij.

Volgens recente gegevens blijkt momenteel 25% van de werknemers gecoacht te worden of gecoacht te zijn, waarvan het "kader" zelfs op 38% uitkomt.
Er zijn vele vormen van coaching, die gericht zijn op specifieke groepen en diverse soorten van problematiek. Om te zorgen dat coaching helpt bij uw vraagstuk is het verstandig uzelf goed te informeren. Hoe komt u echter aan de juiste coach? Wat heeft u aan een coach? Wat kost het? Is het aftrekbaar van belasting? Wat voor soort coach zoekt u? Hoe formuleert u uw coachingvraag?
Op dit soort vragen geeft deze 6e CoachingGids een antwoord. In de inleiding staat een slimme zoekwijzer, die u snel de juiste coach laat selecteren. Aan de orde komen o.a.: de vraag waarop men gecoacht wil worden, de kosten, de specialiteiten van de coach, de coachingstijl, de professionalitiet en de persoonlijke kenmerken van de coach. Bij de indeling op postcode kunt u tevens gemakkelijk een coach in uw omgeving vinden. Niet in de laatste plaats biedt de CochingGids heldere artikelen van bekande auteurs met nadruk op de actualiteit. Deze artikelen richten zich met weinig jargon op de zoekers naar hún coach!