Onze cursisten geven ons gemiddeld 9.7!

Ik wil NLP online volgen

NLP online lessen volgen, bepaal zelf je tijd en tempo.

Bij NLPpuntNL kun je NLP echt online lessen volgen! Bepaal zelf je tijden. Je krijgt filmpjes waarin alles uitgelegd wordt en je kunt de opdrachten en de oefeningen doen wanneer het jou uitkomt. Een ideale manier om zelf richting te geven. Wil je snel? Dan ga je snel! Wil je rustiger aan? Dan doe je rustig aan. Terwijl bij dit alles je trainer beschikbaar is om je te helpen met al je vragen.

Wil je meer weten? Meld je dan hier aan om kennis te maken met onze online NLP opleiding. Wil je direct aan de slag en meteen met de opleiding beginnen? Klik dan hier.

Nog wat extra achtergrond:
Met online bedoelen we ook echt online. Dus filmpjes kijken in plaats van met zijn allen in een zoom-meeting zitten. Dat is je stoel in de klas thuis neerzetten. Nee, wij bedoelen echt dat jij zelf alles stuurt. Het enige wat wij voor je gedaan hebben is de opleiding helemaal online beschikbaar maken.

Je haalt hier ook een officieel NLP internationaal erkend certificaat mee! ( kijk even mee hoe ik het noem??) Met de online opleiding kun je associate practitioner in NLP worden.

Wat anderen zeggen...

Al meer dan 1276 tevreden cursisten gingen je voor

"NLP heeft me meer keuzemogelijkheden gebracht in mijn dagelijkse communicatie; dat geeft me rust en vertrouwen."

Drs. Herma van Lith-Slof RA
Accountant

"Een interessante dag, waarbij je veel leert over jezelf en direct actie kunt ondernemen om jezelf te verbeteren."

Sander v.d. Klugt
Arbeidsdeskundige